Hoe u uw favoriete TikTok-video’s kunt bedienen

TikTok

Elke video die je leuk vindt op TikTok wordt opgeslagen in je profiel, of het nu een willekeurige is die een reeks gechoreografeerde dansen doet of een superster die pronkt met hun nieuwe oefening. Je kunt je favoriete video’s op elk gewenst moment in de toekomst gewoon vanuit je profiel bekijken, maar dat kan iedereen ook.

Video’s leuk vinden is een geweldige manier om de maker te laten weten dat je van hun werk houdt, een nog betere manier om de app te laten zien wat voor materiaal je leuk vindt en een geweldige manier om te onthouden wat je leuk vond.

Maar wist je dat je controle hebt over wie je favoriete TikToks ziet? Je kunt je TikTok-likes verbergen dankzij een privacyfunctie in het programma.

Tik op de verticale of horizontale ellips (•••) in de rechterbovenhoek om toegang te krijgen tot je TikTok-instellingen en te voorkomen dat anderen bepaalde video’s zien. Zoek en kies “Privacy” onder het gedeelte Account op de pagina Instellingen en privacy.

Zoek nu naar het gedeelte ‘Gelikete video’s’.

Deze instelling is standaard ingesteld op “Iedereen”, wat betekent dat iedereen uw favoriete video’s kan bekijken, zelfs personen die niet uw vrienden zijn. Alleen jij en niemand anders kunnen ze bekijken als je op de cirkel naast ‘Alleen ik’ tikt.

Zorg ervoor dat de optie “Alleen ik” is gekozen om uw favoriete video’s privé te maken. Dat is alles. Jij bent de enige die nu je favoriete TikToks kan bekijken.

0 Shares:
You May Also Like